Balilla Interiors

 
 
Hol az otthon? Ahol a legjobb. Ahol a könyveidet tartod. Ahol a szomszéd visszaköszön. Ahol mindig vár egy meleg pléd. Otthon az a hely, ahová kora tavasszal elteszed a télikabátod. Ahol egy dobozban valahol ott pihennek a karácsonyi díszek. Ahol jó az illat. Ahol a postaládán ott a neved. Ahol tudod hány lépés vezet az ajtóig.

Én otthonokat tervezek.
 
 

The Idea

Balilla was started in 2012 by Lilla Balazs after graduating from London College of Fashion.

Sophisticated, edgy and ispired by immaculate craftmanship are the ethos behind the brand the style embodies a contemporary and experimental trend, continuously concerned with detail, passion for innovation and freedom.

Balilla has become the ‘go to’ company for gift purchasing and we have a loyal returning customer base who depend upon our gorgeous jewellery, speedy delivery and excellent customer service.

 

Az Ötlet

Balázs Lilla vagyok designer. A Balilla ékszer márka alapítója. Munkáim megjárták a hazai magazinokat, többek között az Instlye-t, az Elle-t és a Marie Clairet, de szerepeltem a Brit Vogue-ban is. A színek és formák harmóniájának megteremtetése számomra ösztönös, amelynek a kiteljesítésére újabb és újabb utakat keresek. Így jött a lakberendezés, a belsőépitészet, az új szerelem. Az ilyen fokú szenvedélynek pedig nem lehet megálljt parancsolni. Immár számtalan átalakítás, újraálmodott otthon áll mögöttem, előttem pedig remélem még sok-sok lakás, ház, üzlettér, étterem, fészek és kuckó. Ezt a weboldalt azért indítottam, hogy ezt a kalandot megoszthassam veletek! Köszönöm, hogy olvastok!

The Style

.

 

A Stílus

A Balilla kollekciók az egyediség és a stílusosság kereszteződésében születnek, játékosságukkal frissességet, lendületet és harmóniát visznek a mindennapokba. Minden ékszerben egyszerre rejlik a határozottság és a légies könnyedség.

A Balilla-t viselő nők sokfélék, mégis van bennük valami közös. Magabiztosak és tudják mit akarnak.Folyton mozgásban vannak és olyan stílust keresnek, ami kiemeli saját világukat.

 

The Quality

A minőség

A Balilla termékeket a kifinomult, aprólékos kidolgozottság, a nőiesség és a kézművesség iránti vonzalom jellemzi. Minden egyes ékszer és kiegészítő különleges és egyedi, az összes termék budapesti műhelyünkben készül.